تاریخ : چهارشنبه 30 مهر 1399

کارگاه یک روزه "ساخت واکسن COVID-19 از تحقیق و توسعه تا ورود به بازار، الزامات رگولاتوری"

به اطلاع می­رساند، با توجه به مصوبه کمیته ملی واکسن COVID-19، سازمان غذا و دارو درنظر دارد برنامه آموزشی غیرحضوری با عنوان "ساخت واکسن COVID-19 از تحقیق و توسعه تا ورود به بازار، الزامات رگولاتوری" در تاریخ 14 آبان ماه سال جاری از ساعت 9 صبح تا 13 - طبق برنامه پیوست- برگزار نماید.
مخاطبین این برنامه آموزشی شرکت­های دارویی و مجموعه­ های مرتبط، نهادها، مؤسسات، سازمان­ها، شرکت­های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی مستقر در دانشگاه­های سراسر کشور که دارای پروژه فعال در زمینه تولید واکسن COVID-19 هستند، می­باشند . تمامی محققین و ذی­نفعانی که دارای پروژه ثبت شده در پرتال ملی اخلاق در پژوهش هستند، می توانند جهت ثبت ­نام و شرکت در برنامه ااقدام نمایند.
لازم به ذکر است که به­ منظور ثبت­ نام در این دوره و اخذ کد ورود به جلسه، ضروری است فرم پیوست توسط متقاضی تکمیل و حداکثر تا تاریخ 7 آبان­ماه به آدرس ایمیل covac1399.prog@gmail.com  ارسال گردد.

فرم ثبت نامه و برنامه کارگاه

• توسط