تاریخ : سه شنبه 18 شهريور 1399

رویداد ملی ایده بازار تجهیزات پزشکی و ایده بازار سلامت دیجیتال

به اطلاع می‌رساند دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری مرکز تبادل فناوری ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری این دفتر و همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران، با هدف شناسایی و حمایت از فناوری‌های نو در حوزه فناوری سلامت اقدام به برگزاری رویدادهای ملی "ایده‌بازار تجهیزات پزشکی" و "ایده‌بازار سلامت دیجیتال" نموده ‌است. فناوران این حوزه می‌توانند برای فناوری‌ها و محصولات خود با حمایت این دفتر، سرمایه‌گذار پیدا کرده و یا آن‌ها را به فروش برسانند.
 فناوران متقاضی جذب سرمایه و یا فروش محصول می‌توانند به منظور اطلاع از محورها و اولویتهای حمایتی رویدادهای مذکور و ارسال مشخصات طرح خود، از طریق تارنمای این رویدادها به نشانی زیر اقدام نمایند:
  • ایده‌بازار تجهیزات پزشکی(مهلت ارسال طرح تا پایان مهرماه 1399): medical-eq.ideasbazaar.ir
  • ایده‌بازار سلامت دیجیتال(مهلت ارسال طرح تا 15 آبان‌ماه 1399): digitalhealth.ideasbazaar.ir
لطفاً در صورت وجود ابهام و یا پرسش، با دفتر ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر(دبیرخانه رویداد) به شماره تلفن 66175937-021 تماس گرفته و یا برای ارسال نامه به شماره 021-89772751 نمابر نمایند.