تاریخ : شنبه 14 تير 1399

فراخوان طرح های تحقیقاتی با موضوع احیای دریاچه ارومیه

آگهی فراخوان عمومی

استانداری آذربایجان­شرقی در نظر دارد در راستای سیاست احیای دریاچه ارومیه، اجرای طرح­های  فرهنگی، اجتماعی و ترویجی ذیل را از طریق فراخوان عمومی به مجریان ذی­صلاح واگذار نماید، لذا متقاضیان واجد شرایط می­توانند طرح­های پیشنهادی خود را در قالب محورهای سه­­گانه مشروحه ذیل به آدرس پست الکترونیکی: Irani483@yahoo.com ارسال و به صورت مکتوب نیز به اداره کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان­­­شرقی (جناب آقای مهندس رحیمی (به شماره تماس 35291563 -  09147734886  تحویل دهند:

محورهای سه گانه
ردیف عنوان محور سقف اعتبار میلیون ریال
1 اجرای فعالیت­های آموزشی و فرهنگی برای بانوان و خانواده­ها در زمینه اهمیت آب، محیط­زیست و دریاچه ارومیه (اجرای آموزش­های عمومی و فعالیت­های فرهنگی) 1750
2 اقدامات و تمهیدات لازم برای پایداری و تثبیت وضعیت موجود دریاچه ارومیه (طرح پژوهشی) 1750
3 مستندسازی، اطلاع رسانی، آگاه­سازی و فرهنگ­سازی برای جامعه هدف- کشاورزان، دانش­آموزان و دهیاران- در راستای تاکید بر اقدامات لازم برای پایدارسازی وضعیت دریاچه ارومیه (مستند سازی) 1500

شرایط اختصاصی برای ارائه طرح :
  1. فرهنگی و اجتماعی پیشنهادی در قالب محورهای مورد اشاره فوق­الاشاره باید در اساسنامه متقاضی صراحتاً قید شده باشد.
  2. بایستی دارای تیم­های تخصصی، سازمان­کار، رزومه­کاری مرتبط با محورهای مذکور و تجربیات مرتبط با موضوع بوده و مستندات مربوطه پیوست طرح باشند .

شرایط عمومی برای ارائه طرح ها :
  • موضوعی
  • متمرکز و پایلوتی
  • عینی و خروجی اجرایی
  • مشخص شدن خروجی­های کمی بعد از اتمام طرح
  • معین نمودن مدت زمان لازم برای اجرای طرح­­
 (بازه زمانی برای ارسال و تحویل طرح­ها :تا 15/04/1399)

توضیحات تکمیلی :
  • ­­های ارائه شده بعد از بررسی و ارزیابی توسط گروه تخصصی و فنی جهت انعقاد قرارداد به استانداری آذربایجان­شرقی معرفی خواهند شد. طرح های فاقد شرایط مذکور، ارزیابی نخواهند شد .
  • در انتخاب هر یک از پیشنهادها مختار است .