تاریخ : دوشنبه 23 دي 1398

اطلاع رسانی برگزاری کارگاههای اخلاق

با توجه به ضرورت شرکت دستیاران تخصصی، دانشجویان مقطع دکترای حرفه‌ای و تحصیلات تکمیلی در کارگاههای "کلیات اخلاق در نشر و پژوهش" به استحضار می‌رساند که مرکز RDCC کارگاههای مذکور را به صورت متوالی طی روزهای یکشنبه و چهارشنبه از تاریخ 29 دی ماه تا 21 اسفند ماه سالجاری هر هفته، در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه از ساعت 8:30 تا 14 برگزار خواهد نمود.

بدینوسیله مصوبات جلسه 778 شورای پژوهشی دانشگاه (به پیشنهاد جلسه کمیته دانشگاهی اخلاق مورخه 17 دی 1397 در خصوص لزوم شرکت پژوهشگران و محققین در کارگاههای اخلاق در پژوهش جهت اطلاع رسانی و اجرا ارسال می گردد:

- از نیمه دوم سال 98 تمام محققینی که طرح پژوهشی کارآزمایی بالینی ارائه می دهند، بایستی کارگاه مربوطه را گذرانده و گواهی مربوطه را در سامانه پژوهان آپلود کنند.

- از اول سال 99 تمام محققین بایستی جهت ارائه طرح تحقیقاتی، کارگاههای اخلاق مرتبط با طرح (انسانی، حیوانی، آزمایشگاهی و غیره) را گذرانده و گواهی مربوطه را در سامانه پژوهان آپلود کنند.

- از اول سال 99 محققین برای ارائه هر نوع طرح پژوهشی، حتما" باید گواهی شرکت در "اخلاق در نشر" را ارائه نمایند.

- از اول سال 99 دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکترای حرفه ای جهت دفاع از پایان نامه خود  بایستی کارگاههای اخلاق مرتبط با پایان نامه (انسانی، حیوانی، آزمایشگاهی و غیره) و نیز کارگاه "اخلاق در نشر" را گذرانده و گواهی های مربوطه را ارائه نمایند.

پیوست