تاریخ : شنبه 21 دي 1398

-

فراخوان «همایش معرفی فرصت‌‌های جذب حمایت مالی پژوهش‌های علوم پزشکی در آلمان (Germany Info-Day)»

بدین‌وسیله برگزاری «همایش معرفی فرصت‌‌های جذب حمایت مالی پژوهش‌های علوم پزشکی در آلمان (Germany Info-Dayرا به استحضار می‌رساند. در این رویداد که با تمرکز بر فراخوان گرنت مشترک مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD) و بنیاد تحقیقات آلمان (DFG) برگزار می‌شود سخنرانانی از DFG آلمان، بنیاد فردریش فون هومبولت آلمان و DAAD حضور پیدا خواهند کرد.
این همایش در روز پنجشنبه ۲۶ دی‌ماه ۱۳۹۸ در تهران برگزار خواهد شد و محققان علوم پزشکی علاقه‌مند به کارهای تحقیقاتی مشترک با آلمان می‌توانند با مراجعه به نشانی زیر از جزییات بیشتر مطلع شوند و ثبت‌‌نام کنند.