تاریخ : دوشنبه 9 دي 1398

تمدید فراخوان سومین همایش Nanimedicine & Nanosafety

به اطلاع میرساند سومین همایش "Nanimedicine & Nanosafety" با شعار تاثیر جهانی بر سلامت و محیط زیست انسان توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در روزهای 6-5 بهمن 98 برگزار خواهد شد.

این همایش با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن نانو فناوری پزشکی ایران، شبکه ی نانوایمنی و با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار می شود و بخش های مختلف آن شامل سخنرانی های علمی، کارگاه ها، پنل و ارائه ی پوستر خواهد بود که با محوریت موضوعات زیر برپا خواهد شد:
-نانوحامل های هوشمند در دارورسانی
-نانوفناوری در ابزارآلات پزشکی
-پزشکی بازساختی
-نانودر تشخیص و تصویربرداری
-نانوزیست حسگرها
-نانوفناوری در سرطان
-تجاری سازی
-ارزیابی خطرات نانومواد
-ارزیابی زیست سازگاری نانومواد
- استاندارد سازی و آیین نامه ها
-سلامت شغلی
-سم شناسی
همایش Nanomedicne & Nanosafety فرصت فوق العاده ای را جهت دیدار با دانشمندان و محققان این حوزه به عمل خواهد آورد. برای ثبت نام و نیز دریافت اطلاعات بیشتر خواهشمند است به آدرس الکترونیکی www.nanomedsafety.com مراجعه فرمایید.