تاریخ : شنبه 14 مهر 1397

فراخوان برنامه جذب دستیار پژوهش در مراکز تحقیقاتی - مشمولان طرح نیروی انسانی و نظام وظیفه (نیمه دوم سال 97)

به اطلاع میرساند معاونت تحقیقات و فناوری در راستای راهبردهای کلان و اقدامات ملی سند راهبردی کشور در امور نخبگان (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی سال 1391) از آذرماه 1393 با مصوبه شورای معاونین وزارت بهداشت و هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت،برنامه جذب دستیار پژوهشی (پزشک /داروساز /دندانپزشک عمومی مشمول طرح نیروی انسانی)در مراکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی را دستورکار خود قرارداده است.
دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه می توانند جهت ثبت نام به سامانه http://rap.hbi.ir مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است در حال حاضر ستاد نیروهای مسلح با جذب دستیار پژوهشی سرباز در مراکز تحقیقاتی استان های تهران - گیلان - مازندران - قم -قزوین - سمنان -مرکزی - زنجان - البرز - اصفهان - تبریز - شیراز و مشهد موافقت نکرده است.