برنامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته
کتابچه طرح درس دوره کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
طرح درسی شیمی آنزیم ها و آنزیم شناسی مواد خوراکی
طرح درسی مواد موثره غیر مغذی در مواد خوراکی
طرح درسی آب شناسی
طرح درسی کنترل میکروبی مواد خوراکی و آشامیدنی
طرح درسی تجزیه و کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
طرح درسی سم شناسی مواد غذایی
طرح درسی شیمی مواد خوراکی
طرح درسی اصول بسته بندی و برچسب گذاری
طرح درسی تغذیه، رژیم درمانی و بیماریهای ناشی از غذا
طرح درسی روش های تجزیه دستگاهی
طرح درسی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
طرح درسی قوانین نظارتی در ایران و جهان
طرح درس کنترل میکروبی دارو
طرح درس فیزیولوژی عمومی
طرح درس سم شناسی