راهنمای استفاده از دستگاه ترازوی آنالیتیک A&D مدل GR-200

 

 مشخصات دستگاه

حداکثر ظرفیّت توزین 210 g 

حداقل ظرفیّت توزین 10 mg 

دقّت دستگاه: 0.0001g یا 0.1 mg 

امکان ذخیره سازی داده های حاصل از 200 نمونه در حافظة داخلی ترازو

قابلیّت اتصال به کامپیوتر و پرینتر

برخی از واحدهای اندازه گیری موجود عبارتند از: گرم(g )، میلی گرم(mg  Ounce=ozt (35/28 گرم)

قیراط(ct ، 2/0 گرم)، momme (75/3 گرم)،  ozt (Troy ounce ، 10/31 گرم)



 

نکاتی که هنگام کار با دستگاه ترازوی A&D باید مد نظر قرار گیرد

 

  • قبل از توزین، لازم است تا ترازو حداقل به مدت 1 ساعت گرم شودWarm up  

  • میز ترازو باید صاف، محکم و عاری از لرزش و سایر عوامل مزاحم مانند باز و بسته شدن مکرر در یا پنجره باشد. حباب تراز دستگاه نیز باید در وسط دایرة تراز، قرار گیرد.

  • از تکیه کردن به میز ترازو یا تغییر محلّ دستگاه خودداری کنید.

  • قبل از هر بار توزین به منظور جلوگیری از هرگونه خطای احتمالی، کلید RE-ZERO را فشار دهید.



 

کالیبراسیون دستگاه با استفاده از وزنة استاندارد داخلی

 

در صورتی که ترازو برای اوّلین بار نصب می شود یا محلّ و محیط آن تغییر کرده، لازم است کالیبره شود. با انجام این کالیبراسیون، دستگاه با استفاده از وزنة استاندارد داخلی خودِ ترازو کالیبره می شود. برای این کار، مراحل زیر را طی نمایید:

الف ـ پس از گرم شدن ترازو به مدت حداقل 1 ساعت، با کلید ON:OFF ،آن را روشن کنید.

ب ـ کلید CAL را یکبار فشار دهید. عبارتِ CAL in ظاهر شده و کالیبراسیون شروع می شود. در طول انجام کالیبراسیون، از هرگونه تغییر محل، لرزش و تکان دادن ترازو خودداری کنید تا روند کالیبراسیون تحت تاثیر قرار نگیرد.

ج ـ پس از چند ثانیه، کالیبراسیون کامل شده و ترازو به حالت آماده برمی گردد و می توانید عمل توزین را شروع نمایید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تست صحّت کالیبراسیون با استفاده از وزنة استاندارد داخلی، کالیبراسیون با استفاده از وزنة استاندارد خارجی و تست صحّت کالیبراسیون با استفاده از وزنة استاندارد خارجی، می توانید به دفترچة راهنمای ترازو مراجعه نمایید.

 

 

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: