• تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۳
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 568
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نخستین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا

نخستین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی میرساند پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نخستین کنفرانس بین المللی " صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا " را با همکاری مرکز تحقیقات هیدروکلوئید فیلیپس در تاریخ 29 مهر الی 1 آذر 93 در مشهد برگزار خواهد کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایید:
www.rifst.ac.ir
  • کد خبر : 54108