طرح درس کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی


جدول تفکیکی ارائه واحد درسی در طول هر نیمسال تحصیلی
نام گروه آموزشی: کنترل دارو وفرآورده های آرایشی وبهداشتی
مقطع و نام رشته تحصیلی:     رشته کارشناسی ارشد کنترل موادخوراکی وآشامیدنی ترم اول
ردیف کد و سرفصل درس نام و طرح درس طرح دوره * نوع درس تعداد واحد جمع واحد پیشنیاز با درج شماره درس
نظری عملی کارآموزی یا کارورزی پایاننامه
1 14888903 سم شناسي   تخصصی اجباری 2       2  
2 14888909 تغذيه ،رژيم درماني وبيماريهاي ناشي از غذا   تخصصی اجباری 2       2  
3 14888912 قوانين نظارتي در ايران و جهان   تخصصی اجباری 2       2  
4 14888915 شيمي آنزيمها وآنزيم شناسي مواد خوراكي   تخصصی اجباری 1       1  
5 14888916 موادموثره غير مغذي در مواد خوراكي   تخصصی اجباری 1       1  
6 14888917 آب شناسي   تخصصی اجباری 2       2  
7 14888925 روش تحقيق   کمبود یا جبرانی 2       2  
جمع کل واحدهای ارائه شده نیمسال 12  
*منظور از نوع درسمشخص نمودن درس از نظر کمبود یا جبرانی – تخصصی اجباری و تخصصی اختیاری
طبق آخرین سرفصل می باشد و کلیه دروسی که به تشخیص گروه به سرفصل اضافه شده است تحت عنوان کمبود یا جبرانی خواهد بود.
 
جدول تفکیکی ارائه واحد درسی در طول هر نیمسال تحصیلی
نام گروه آموزشی: کنترل دارو وفرآورده های آرایشی
مقطع و نام رشته تحصیلی:      رشته کارشناسی ارشد کنترل موادخوراکی وآشامیدنی /ترم دوم
ردیف کد و سرفصل درس نام و طرح درس طرح دوره * نوع درس تعداد واحد جمع واحد پیشنیاز با درج شماره درس
نظری عملی کارآموزی یا کارورزی پایاننامه
1 14888908 سيستم هاي اطلاع رساني پرشكي   کمبود یا جبرانی 0/5 0/5     1 -
2 14888919 تجزيه و كنترل مواد خوراكي و آشاميدني   تخصصی اجباری 2       2 -
3 14888921 كار آموزي صنايع غذايي و آشاميدني   تخصصی اجباری     2   2 -
4 14888923 سمينار   کمبود یا جبرانی 1       1 -
5 14888925 روش تحقيق   کمبود یا جبرانی 2       2 -
جمع کل واحد های ارائه شده نیمسال 8  
*منظور از نوع درسمشخص نمودن درس از نظر کمبود یا جبرانی – تخصصی اجباری و تخصصی اختیاری
طبق آخرین سرفصل می باشد و کلیه دروسی که به تشخیص گروه به سرفصل اضافه شده است تحت عنوان کمبود یا جبرانی خواهد بود.
 
جدول تفکیکی ارائه واحد درسی در طول هر نیمسال تحصیلی
نام گروه آموزشی: کنترل دارو وفرآورده های آرایشی وبهداشتی
مقطع و نام رشته تحصیلی:  رشته کارشناسی ارشد کنترل موادخوراکی وآشامیدنی ترم سوم
ردیف کد و سرفصل درس نام و طرح درس طرح دوره * نوع درس تعداد واحد جمع واحد پیشنیاز با درج شماره درس
نظری عملی کارآموزی یا کارورزی پایاننامه
1 14888910 سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي   تخصصی اجباری 2       2  
2 14888911 روشهاي تجزيه دستگاهي   تخصصی اجباری 1 1     2  
3 14888913 اصول بسته بندي وبرچسب گذاري   تخصصی اجباری 2       2  
4 14888914 شيمي موادخوراكي   تخصصی اجباری 2       2  
5 14888918 كنترل ميكروبي موادغذائي وآشاميدني   تخصصی اجباری 2       2  
6 14888920 سم شناسي مواد خوراكي و آشاميدني   تخصصی اجباری 2       2  
جمع کل واحدهای ارائه شده نیمسال 12  
*منظور از نوع درسمشخص نمودن درس از نظر کمبود یا جبرانی – تخصصی اجباری و تخصصی اختیاری
طبق آخرین سرفصل می باشد و کلیه دروسی که به تشخیص گروه به سرفصل اضافه شده است تحت عنوان کمبود یا جبرانی خواهد بود.
 
  • ویرایش شده
  • در يکشنبه چهاردهم آذر 1400
  • توسط مهدیه راوی